Modell Hobby Butikken drives som ren netthandel. Vi satser på et bredt spekter av kvalitets modell hobby og fritids relaterte produkter, til rett pris og best mulig kvalitet i forhold til pris, innkjøpt direkte fra produsent, uten fordyrende 'merkevare', som kun tilfører en vare høyere pris. Ingen såkalte kjente 'merkevarer' har egne fabrikker. De kjøper varene fra de samme fabrikkene som oss, og legger på en solid avanse, for å drive et stort og dyrt salgsapparat. Derfor setter vi riktig kvalitet til riktig pris foran 'hurtig' leveranse til mangedobbel pris av samme vare. Grunnet lang, tett og god kontakt med seriøse produsenter og leverandører av hobby og fritids relaterte produkter over hele verden så kan vi holde veldig gunstige priser. Mesteparten av vårt vareutvalg kommer direkte fra fabrikkene som produserer de. Vi eier også lokalene og alt inventaret vi bruker og gjør nesten alt arbeid selv for å holde våre driftsutgifter lavest mulig for å sikre fortsatt lave priser. Vi jobber kontinuerlig med å vedlikeholde og oppdatere vårt utvalg av best mulige produkter til rettferdige og kundevennlige priser. 
Vår gate/leveringsadresse er: Modell Hobby AS, Sykkylvsvegen 852, 6220 Straumgjerde

Vi legger særlig vekt på positiv kundeservice og veiledning. Ansatte i Modell Hobby Butikken har lang erfaring innen modell hobby og vi strekker oss langt for å gi alle kunder god og hurtig service, råd og veiledning. Fornøyde kunder er vår beste belønning.

Vi er sannsynligvis landets eneste spesialbutikk med over 50 års erfaring innen utvikling, produksjon og innkjøp direkte fra de som produserer varene (fabrikker), uten fordyrende mellomledd, for å sikre deg som kunde at du får max kvalitet og kun betaler det varen faktisk koster, og ikke mer. Derfor kan vi holde markedets laveste priser på de fleste varene vi selger. Hos oss får du max kvalitet til lavest mulig pris.


© Modell Hobby AS  -  6220 Straumgjerde  -  Tel: 960 42 900  -  Org: 915 125 948
www.modellhobby.no  -  www.modellflybutikken.no  -  Epost: post@modellflybutikken.no